texas vlag  nl flag

Top
Bottom

Helden

Aan onderstaande personen en bedrijven een special dankwoord. Zonder jullie allen was onze ranch nooit werkelijkheid geworden!

Jan Schoneveld&Jeanne Scheffer:
Voor jullie beiden nooit aflatende support, hulp, altijd postieve gedachten, vertrouwen en het vele plezier dat we mogen beleven tijdens jullie bezoeken aan onze ranch.

Carolin Grace&Daniël Nicolson:
Voor jullie geweldige vriendschap, voor AL jullie hulp gedurende het hele proces om naar Texas te mogen komen, voor jullie nimmer aflatende support, gebeden, liefde&begrip, voor de vele meubels&accessories en voor de fantastische tijden die we samen met jullie beleven.

Vance Tomey:
Als makelaar uit naam van de verkopers, je enorme inzet om de juiste bank voor ons te interesseren en dat we je nog steeds in ons leven als vriend mogen hebben.

Lisa Keen-Finger:
Als makelaar waarbij je ons als kopers vertegenwoordigde, voor het vinden van onze eerste auto en vooral voor je nooit aflatende support als vriendin.

Marc Finger:
Omdat je ons gedurende 10 jaar hebt geholpen als timmerman, loodgieter en vriend. Zonder jou was ons huis er nooit geweest.

Sondra Higgins:
Omdat je ons altijd hebt gesupport, voor al je juridische- en verzekeringsadvies, voor je auto, omdat je 1 van onze eerste vriendinnen was in een land waar binnen wij heg nog steg wisten, voor onze leuke waardevolle trips samen en bovenal voor het feit dat je nog steeds in ons leven bent!

Chris Methvin (R.I.P.):
Voor al je adviezen, hulp en vriendschap tijdens de bouw van ons huis. We zullen je blijvend missen.

Brian&Stacy Lutz:
Om het bieden van een huis ver weg van ons thuis gedurende de bouw van ons huis op de ranch en Brian om je geduld, hulp en uitleg als elektriciën. We zijn dankbaar voor jullie vriendschap.

Leslie&Marc Monette:
Omdat jullie er altijd voor ons zijn, jullie nooit aflatende adviezen en voor de geweldige tijden die we met jullie beleven!

Melissa Laupe:
Omdat je er altijd bent als we jou en je bobcat nodig hebben, voor al je adviezen, voor het feit dat je de hoefsmid van onze paarden wilt zijn, voor de geweldige zorg voor 1 van onze meest speciale paarden die we anders nooit hadden kunnen houden en als laatste maar belangrijkste reden dat je zo’n speciale en fantastische vriendin bent!

Hondo National Bank:
Omdat jullie ons als klant hebben aangenomen en bovenal voor het vertrouwen in ons gedurende de laatste 10 jaren.
www.hondonationalbank.com

Spring Branch Trading Post:
Voor de realisatie van 4 geweldig mooie cabins en voor de samenwerking waarbij jullie het onmogelijke wisten mogelijk te maken.
www.springbranchtradingpost.com

Brian&Kathy Freeman:
Voor de meest originele decoraties binnen en buiten onze cabins, voor de samenwerking en uitwisseling van ideeën, voor jullie “groene kijk” op de wereld en voor onze speciale vriendschap.
www.squareup.com

Sandra Hodde:
Voor onze geweldige website, briefpaper, enveloppen, visite kaartjes, prachtige foto’s en de fijne tijd die we hebben gehad tijdens je bezoek aan onze ranch.
www.allroundstyling.nl

Restaurant de Remise:
Voor het heerlijke eten, drinken en de mogelijkheid om onze meetings bij jullie te hebben voor de totstandkoming van onze website, briefpapier en brochures.
www.eetcafe-deremise.nl

 

texas vlag  nl flag

picaranch.com download