texas vlag  nl flag

Top
Bottom

Voor beschikbaarheid
en prijzen kijkt u op Airbnb.nl

WELCOME Y'ALL ON THE PICA RANCH

‘How ya doin?’

Ruimte, vrijheid, een fijn klimaat en weg van het massatoerisme. Waar iedereen de Route 66 neemt, neem jij de Route naar de Pica Ranch. Een knusse en gezellige ranch waar je het echte leven van Texas ontdekt. Waar je wakker wordt van vrolijk fluitende vogels en waar je de dag afsluit rondom het kampvuur onder een heldere sterrenhemel. Met geluk zie je een vallende ster en kan je een wens doen. Of… gaat die wens al in vervulling op de Pica Ranch?!

Eigenaren Pim en Caroline: ‘Op de Pica Ranch kun je volledig bijkomen van de dagelijkse drukte.
Onze passie, de ‘western way of life’, wordt gedeeld met onze gasten. Met activiteiten als kajakken en tuben op de vele rivieren in de buurt, barbecue- en schilderclinics, buitenritten te paard in Bandera en auto- en motorroutes in de heuvels van de Texas Hill Country. Ook ziplinen, een bezoek aan pretparken en prachtige grotten behoren tot de mogelijkheden. En wil je een uitstapje maken naar San Antonio of Padre Island aan de Mexicaanse Golf? Dan kan dat ook!’

Beleef datgene wat je altijd al hebt willen doen, maar waar het nooit van is gekomen of wat in Nederland gewoonweg niet mogelijk is… Kom naar onze cabins op de Pica Ranch in Texas Amerika en ervaar de drie R’en: ‘Rest, Relax & Recuperate’.

 

texas vlag  nl flag

picaranch.com download